Bilgisayar Odası İklimlendirme

Bilgisayar Odası İklimlendirme


Düşük ve orta yoğunluklu veri Rittal yeni CRAC çözüm merkezleri

Haber Release: Rittal Limited
14/10/2010

Rittal yeni Bilgisayar Odası İklimlendirme (CRAC) sistemi ve ünitenin üst kısmında sunucu muhafazaları gelen sıcak hava çizim sonra kapalı bir eşanjör su veya Dx Soğutucu R407c ile ya da soğutma ile çalışır. Hava soğutmalı sonra süzülür ve yanlış yere pozitif basınç altında şişmiş o soğuk koridora yükselir yerden.

Rittal’s new CRAC solution for low and medium-density data centresfan konumlandırılması olarak, soğuk hava ve kaçınılması akış direnci minimize hava gereksiz oyalamalardan yükseltilmiş döşeme içine engelsiz dağıtılabilir. Ayrıca zemin boşluğuna fan hareketli bir yararı sağlayan daha büyük bir hava-su ısı değiştirici ve dolayısıyla daha fazla ısı aktarım hızı sunan yüklü olması gerekmektedir.

Yeni soğutma sistemi daha düşük yer ihtiyacı ile fan enerji tüketiminin genellikle% 30 verimlilik artışını elde edebilirsiniz. Rittal iklim kontrol sistemi sadece soğutur ama aynı zamanda sabit bir seviyede nem tutar.


Sistem ve çıkış derecelendirme kadar 118kW etkili soğutma kapasitesi mevcuttur hem donanım hem de yazılım açısından bir mevcut BT altyapılarını entegre edilebilir.