VRV VRF VRS Kaynağa Son...

Reflok Uyumlu VRF 410A Klima Boru Hattı Bileşenleri

Custom Pipeline Components for Reflok
Biz yüksek kalite, rekabetçi dünyanın önde gelen VRF klima sistemleri için bakır boru parçaları ve boru eklem kitleri dizi fiyatlı üretimi.
Dinleme ve Öğrenim
dinleme ve bireysel müşteri ihtiyaçlarına yanıt olarak biz rekabetçi fiyatlı hem metrik ve emperyal boyutları, bileşenleri bir dizi ve kolayca artan taleplerine ve İklimlendirme pazarın zorlukları karşılamak için mevcut geliştirdik. bileşenlerin büyük bir seçim aynı gün sevk için hazır tutulur.
Kalite - Kalite dışarı
Tüm bileşenleri kendi toleranslar için imal edilmiş yüksek dereceli soğutma boru üretilmektedir. Bileşenler, fabrikasyon test edilmiş, temizlenmiş ve dünyada hedeflere Cirencester bizim tesisinden gönderdi.
kalite Bağlılık sevk mal içeriye kadar üretim sürecinin her alanında görülüyor. Muayene üretim sürecinin her aşamasında gerçekleştirilir. Bu taahhüdün daha fazla kanıt final kalite kontrol önce her boru bileşen test basıncı politikamız tarafından vurgulanır.
Özel Süreçleri geliştirildi
bileşenlerin imalatı makine ve demirbaşlar bir dizi, bazı tasarlanmış in-house ve bazı kullanarak son robotik tüp işleme teknolojisi kullanılarak elde edilir.
en kaliteli sağlamak sağlanır için, sürekli kontrol sürecinin her aşamasında parçaların yapılır. Ismarlama yalıtım tasarlanmış ve yangına dayanıklı malzeme kullanılarak in-house üretilmiştir.
State-of-the-Art Lehimleme Teknikleri
Bileşenleri bir yarı-otomatik gaz hava sisteminin kullanımı ile brazed vardır. eklem Tutarlı ve düzgün ısıtma mükemmel ortak nüfuz kaliteli bir ürün elde sağlar.
Her test Tek Bileşenli
Bileşen test bize 41 bar (600psi) en az her bileşen test sağlamak bizim kendi özel tasarlanmış test demirbaşlar on-evde gerçekleştirilir. Böyle ciddi testler her bileşen tabi politikamız kalite ve güvenilirlik olan bağlılığımızı daha da kanıtıdır.
Hi-tech Temizleme İşlemi sağlar Sıfır Kirlilik
Tüm bileşenleri kimyasal bir kirletici ücretsiz montaj her zaman sağlamak için temizlenir.





Fujitsu VRF Pipeline Components for Reflok
Panasonic VRF Pipeline Components for Reflok
Mitsubishi VRF Pipeline Components for Reflok
Daikin VRF Pipeline Components for Reflok
Hitachi VRF Pipeline Components for Reflok
Toshiba VRF Pipeline Components for Reflok
Sanyo VRF Pipeline Components for Reflok
LG VRF Pipeline Components for Reflok
Twin Split Pipeline Components for Reflok
Multi Split Pipeline Components for Reflok
Header Pipeline Components for Reflok