Neden Kumaş Havalandırma kanalları?

Neden Kumaş Havalandırma kanalları?

• EN İYİ GARANTİ

• SESSİZ HAVALANDİRMA
• HAFİF ÇÖZÜMLER

• MEKANDAKİ HAVA KALİTESİNİ
YÜKSELTME

• YOĞUŞMASIZ

• HOMOJEN HAVA DAĞILIMI

• DÜŞÜK MONTAJ MALİYETİ

• ZENGİN RENK SEÇENEĞİ

• ZAHMETSİZ BAKIM



İyi bir iç mekan havalandırması yaratmak, sadece hava dağıtım ürünleri satmaktan daha fazlasıdır. Erdinç klima olarak müşterinin ihtiyaçlarını karşılamak adına yılların kazandırdığı tecrübe ile güvenilir çözüm ortağınız olmayı amaçlıyoruz. Standart bileşenlerimiz veya stokta hazır ürünlerimiz yoktur, bunun yerine, proje gereksinimlerine göre tasarlayıp ürettiğimiz çözümler sunarız.

İyi bir çözüm, müşteri beklentileri hakkında diyalog gerektirir. Önerilerimizi ücretsiz sunuyoruz, böylece projeye ne kadar erken dahil olursak, hava dağıtımının istenen şekilde gerçekleşme şansı o kadar artar. Kumaş Hava Kanalları ile havalandırma (Textile based ventilation ;TBV), her projede daha konvansiyonel hava dağıtım ekipmanlarının yerine kullanılabilir, ancak istenen sonuçları almak için sistemin gereksinimlere göre tasarlanması gerekir. Projenizde kumaş hava kanalların kullanımı hakkıında tereddütleriniz varsa, uzmanlarımızdan destek alabilirsiniz. Besleme havası debisi, ısıtma / soğutma yükleri gibi değerlerin yanı sıra kullanıcıların ihtiyaçları ve beklentileri gibi temel bilgiler ışığında size uygun çözümü sunmaya hazırız.

Erdinç klima tüm üretim hattında kaliteyi arttırmak adına kullandığı teknoloji seviyesini sürekli yükseltmeyi hedefler. Kumaşların kesimi lazer ile, bilgisayar kontrollü tezgahlarda gerçekleştirilir. Kesim parametreleri Erdinç klima bünyesinde geliştirilen WinVent 3D yazılımı ile oluşturulur. Böylece üretkenliğin artmasına, ürün kalitesinde yükselmeye ve tamamen yeni bir ürün grubu olan hibrid kanallar geliştirilmesine imkan sağlanmıştır. Hibrid kanallar pasif Low Impulse sistemleri ile inject delikli ve nozullu sistemlerin birleştirtilmesine olanak vermiştir.


Tekstil kanallar, geleneksel spiro veya çelik kanalların yerine, rahatsız edici cereyan oluşturmadan havanın eşit dağıtılması amacıyla kullanılmaktadır.

Kumaş kanallar yaklaşık 300 g/m2 ağırlığında olduğundan her tür tavana monte edilebilmektedir. Sistem oldukça esnektir ve istenilen boyutlarda, her tür odaya uygun olarak üretilebilmektedir.