Radyant Isıtma ile ilgili Web Siteleri

INFRA

Resim
Mark Infra tüplü radyant ısıtıcılar, uzun dalga infrared radyasyonla ısıtır. Radyant ısıtma elektromanyetik
dalgaların enerjisiyle sıcak bir nesnenin ısısının daha soğuk bir nesneye transferidir. Bu elektromanyetik dalga,
hava tarafından engellenmeden duvarları, cisimleri, yer ve insanları ısıtır.
Mark geliştirdiği yeni nesil INFRA radyant ısıtıcılar, % 95 yanma verimi ve % 76 radyant verimiyle, sektörünün
en verimli radyant ısıtma üniteleridir.




GAZLI ISITMA ÇÖZÜMLERİ

Apen Group 1967 yılından beri, HVAC ürünleri üretiminde Dünya’da tanınan lider bir firmadır. Orijinal ismi Thermovür olan Apengroup’un ana faaliyet kolu enerji verimli, endüstriyel ve ticari brülör üretimidir. Apen Group 1991’de, sıcak hava apareyi üreten kardeş kuruluş Aermax(1973) ile birleşerek Milan yakınlarında bulunan 30.000 m² alanda kurulu tesislerinde üretime devam etmektedir.
İklimlendirme sektöründe ISO9001 sertifikası alan ilk firmalardan biri olan Apen Group, gelişmeye açık, kalite ve araştırmaya önem veren, ileriye dönük bakış açısı ile kendini kanıtlamıştır. CE sertifikasına sahip Apen ürünleri ,Almanya,Hollanda, Fransa, Belçika, Çek Cumhuriyeti, Slovakya, Polonya ve Macaristan’da akredite laboratuarlarında test edilmiştir.
Form Endüstri Tesisleri, Form Grubun imalat firması olarak 48 yıllık deneyimi sonucunda Pancar OSB de 20,000m² açık alan üzerinde kurulan 14,000m² kapalı alana sahip yeni fabrikasında çevreye duyarlı ve yenilikçi faaliyetlerini sürdürmektedir. Enerji verimliliğine verilen değer Form Endüstri Tesislerinin tüm faaliyetlerinin
ana felsefesidir.
Faaliyet konuları endüstriyel evaporatif soğutma üniteleri, endüstriyel ısıtma sistemleri, evaporatif ön soğutma üniteleri, sıfır enerji günışığı doğal aydınlatma sistemleri ve doğal havalandırma ve duman tahliye sistemleridir.
Form Endüstri Tesisleri, Apen Group’la yaptığı iş birliği sonucunda Apen’in yüksek verim, güvenilir teknoloji ve çevre dostu “Gaz Yakmalı Sıcak Hava Üreteçleri” ile ısıtma sektöründe hizmet vermektedir.


INFRA-LINE

Resim
Mark Infra tüplü radyant ısıtıcılar, uzun dalga infrared radyasyonla ısıtır. Radyant ısıtma elektromanyetik
dalgaların enerjisiyle sıcak bir nesnenin ısısının, daha soğuk bir nesneye transferidir. Bu elektromanyetik dalga,
hava tarafından engellenmeden duvarları, cisimleri, yer ve insanları ısıtır.
Infra Line, büyük mekanlarda 2.5 kat arttırılmış radyant yüzeyi ile en verimli ve en ekonomik ısıtma çözümü sağlar. 50 – 100 kW arası yüksek ısıtma kapasiteli, 50 metreye kadar uygulama seçenekleri mevcuttur. Uygulama yapılacak mekana özel projelendirilme yapılarak en homojen ısıtma sağlanır.



Resim
Resim
EEU Sistem Çözümleri
Adres:Cumhuriyet Mh. Söğütlüçayır Cad.No:89 Üsküdar/ İstanbul/Türkiye  Telefon: 0216 344 48 19 Fax: 0216 344 94 89 Mobil: 0532 424 62 19 
e-mail: info@eeusc.com  web: www.eeusc.com